JavaScript Forum JS Made Easy: Free JavaScripts Tutorials Example Code
About This Product
FontsMadeEasy.com
 
The Business Internet
Find it on This page:
 
| Over 5000 Free Fonts | Tutorials | Javascript Forum | Other Javascript Resources | Cheat Sheet

     
Jsmadeeasy Forums Home   Search   Login   Register   Member List  
JS Made Easy  > JavaScript programming  > Re:  
 
Display using:  
Previous Thread :: Next Thread 
 Author Thread: 4 dropdowns in 4 different places on one page
garybrazil is not online. Last active: 7/28/2004 3:52:08 PM garybrazil
webfantastics.netfirms.com
Top 50 Poster
Joined: 28 Jul 2004
Total Posts: 4
 
4 dropdowns in 4 different places on one page
Posted: 20 Feb 2002 08:55 AM
I want to create 4 dropdown menus on one page at different locations. I got the first one okay. I repeated the same code for the second one just changing the xPos and yPos and the image scr and postion. The image and mouseover event goes to the right place, but the new dropdown list shows up where the first one was. AND, you can't leave the second image to go all the way over to the first image where the list appears. Even if you could, you would be calling the first list again with the mouseover on that image. What a mess!

I haven't uploaded it yet, as i wanted to get it finished first. BUT, it is the MISSION page I'm working on at http://webfantastics.netfirms.com. I want the lists to apear in the grey boxes beside each feature word.

Thanks in advance!

Garybrazil

Garybrazil
garybrazil is not online. Last active: 7/28/2004 3:52:08 PM garybrazil
webfantastics.netfirms.com
Top 50 Poster
Joined: 28 Jul 2004
Total Posts: 4
 
Re:
Posted: 20 Feb 2002 10:55 AM
I have now uploaded the "mission" page in the English version with the first dropdown wroking so you can see the code.

Garybrazil

Garybrazil
Admin is not online. Last active: 12/1/2005 12:27:12 PM Admin
Top 25 Poster
Forum Moderator
Joined: 28 Jul 2004
Total Posts: 15
 
Re:
Posted: 20 Feb 2002 12:35 PM
Hey garybrazil,

I looked at the link but its a blank HTM page. There is nothing in source code.

Perhaps you can give me another page to look at?



garybrazil is not online. Last active: 7/28/2004 3:52:08 PM garybrazil
webfantastics.netfirms.com
Top 50 Poster
Joined: 28 Jul 2004
Total Posts: 4
 
Re:
Posted: 20 Feb 2002 05:57 PM
The correct address is: http://webfantastics.netfirms.com/

The first one had a period at the end...... sorry!

Garybrazil

Garybrazil
Previous Thread :: Next Thread 
Goto to page:  Prev Next
 
Jsmadeeasy.com  > JS Made Easy  > JavaScript programming  > Re: